Du och jag 

Foto: Hans Johansson 

 

Hej! Jag heter Magdalena Johansson och jag bor i Bålsta, ca fem mil norr om Stockholm i en villa tillsammans med min man, två vita Herdehundar samt en katt. Här har vi bott i 25 år och fem barn har vuxit upp här, nu är samtliga vuxna och utflugna. Under hela mitt liv har jag haft djur av alla de slag, hundar har alltid funnits i mitt liv så hunderiet är liksom en del av mig. Med de två jag har nu tävlar jag nosework, vi tränar även bruks spår med tävlingsplaner och båda mina hundar fullkomligt älskar att spåra.

Mitt intresse för friskvård väcktes under sent 90-tal då jag gick en kurs i Massage för husbehov, jag kände direkt att det var något jag ville utveckla så 2000 påbörjade jag min 3 - åriga utbildning till Helhetsterapeut och på våren 2003 blev jag klar, jag byggde sedan på med en sju månade lång utbildning inom Bodyharmony 2007-2008.

2019 utbildade jag mig hos Livscoach Akademin för Kjell Haglund för att bli cerifierad Lifecoach/Livscoach vilket var ännu en härlig pusselbit i min strävan efter att få hjälpa människor till en högre livskvalitet.

Eftersom både människors och djurs väl och ve ligger mig varmt om hjärtat så kändes steget till hundmassör självklart, sedan 2008 är jag hundmassör och sedan 2016 djurkommunikatör.

Jag arbetar nu med min friskvård både på egen klinik hemma samt ute hos kund, ett koncept som passar mig väldigt bra.